Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De bijzondere ontmoetingen van Dolf Ruesink

Geplaatst op: 14 maart 2017

Foto: Erik Eenkhoorn

De verhalen waren maandagavond beter dan de opkomst. Journalist Dolf Ruesink vertelde in d’ Overtoom tijdens het eerste Cultcafé over zijn bijzondere ontmoetingen met internationale sterren. En die verhalen hadden meer toehoorders verdiend.

Desondanks genoten de aanwezigen van de avonturen van Ruesink. Die vertelde onder meer over Koningin Beatrix, Fleetwood Mac, Geert Wilders, ZZ Top, Normaal en Al Gore. Verhalen met humor, maar ook verhalen met een diepere inhoud.

d’ Overtoom wil het Cultcafé vaker organiseren, dan vermoedelijk in samenwerking met SCEG en Genemuiden Actueel.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500