Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dorcas winkel weer groter

Geplaatst op: 14 maart 2017

De Dorcas winkel stond de afgelopen weken weer flink op zijn kop. Vaste klanten krijgen direct bij binnenkomst al de eerste grote shock: de boekenafdeling is verplaatst. “Er is getimmerd, geboord, gezaagd en gezweten. Met als eindresultaat opnieuw een flink aantal vierkante meters erbij. Momenteel wordt er nog druk geboend en gepoetst om het laatste restje bouwstof te verwijderen maar dat mag de verkooppret niet drukken”, laat de organisatie weten.

“Hoofdzaak van deze verbouwing is een betere presentatie van de meubelafdeling. Binnenkort verwachten we weer een trailer vol.Voor onze magazijn-meubel- en electraploeg kunnen we nog wat versterking gebruiken voor een aantal middagen en/of de zaterdag. Belangstelling? Stuur een mail naar bestuurdorcaswinkelgenemuiden@ gmail.com of vul een sollicitatieformulier in de winkel.”

Met de opbrengsten uit de verkoop steunt Dorcas¬†project 5797 Kinderontwikkeling voor kwetsbare kinderen in Albani√ę.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500