Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Werkzaamheden centrum voor Koningsdag klaar

Geplaatst op: 14 maart 2017

De nieuwe brug van Genemuiden

De werkzaamheden in het centrum moeten voor Koningsdag afgerond zijn. Dat meldde wethouder Speksnijder tijdens een gesprek met de pers, dinsdagmiddag. In ieder geval blijft de omleidingsroute zoals die nu is, nog vijf weken van kracht.

Dat komt omdat er een ‘look-a-like’ brug wordt gebouwd op het gedeelte Oosterbrugstraat tussen de Wester- en Oosterkaai. Het beton daarvan moet de nodige tijd uitharden. De bouw van de ‘brug’ begint donderdag. Dan is overigens de westerkaai weer volledig toegankelijk, zodat het verkeer vanaf de Veerweg weer het centrum in kan.

Of alle klinkers van het Havenplein eruitgaan, is op dit moment nog niet bekend. “Wel komt er een duidelijkere markering”, aldus Speksnijder.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500