Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Creatief met Pasen voor mantelzorgers

Geplaatst op: 15 maart 2017

Steunpunt Mantelzorg Zwartewaterland IJsselheem nodigt alle mantelzorgers uit Zwartewaterland uit voor een creatieve ochtend. Onder deskundige begeleiding van Anneke Jansen gaan ze een Paas surprise maken. Natuurlijk is er volop gelegenheid om mantelzorgervaringen te delen.

Ook kunnen de aanwezigen elkaar tips en tops geven over hoe het mantelzorgen op een prettige manier vol te kunnen houden. De bijeenkomst is op 6 april in Teeuwland in Hasselt. De koffie staat om 10.00 uur klaar en de activiteit duurt tot 12.00. De kosten voor deze ochtend bedragen 2,00 euro.

Voor opgave en vragen over mantelzorgondersteuning kunt u terecht bij

Lia Ruitenberg mantelzorg/welzijnsconsulent. l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500