Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub protesteert met succes

Geplaatst op: 15 maart 2017

Sportclub Genemuiden mag toch een vervolg geven aan het bekertoernooi. De KNVB heeft bepaald dat Genemuiden terecht protest aantekende tegen de nederlaag tegen Pelikaan S. Die ploeg stelde trainer Kurt Elshot op en dat mag niet volgens de statuten van de KNVB.

Genemuiden speelt nu op eigen veld tegen eersteklasser WVV uit Winschoten, de ploeg overigens waar Jan Mulder ooit zijn loopbaan begon. Pelikaan kan tot 23 maart nog wel in beroep gaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen

3 thoughts on “Sportclub protesteert met succes

  1. Wim van de Vegte schreef:

    Ik hoor nu dat Pelikaan uit Oostwold verwijst naar de uitspraak van een rechter bij een wedstrijd van Kozakken boys. Die vergelijking gaat volkomen mank. Dat betrof een speler. De trainer van Genemuiden bleef gedurende de wedstrijd binnen een vak waar een trainer zich absoluut niet buiten mag begeven. Als hij daar buiten zou komen zou hij naar de tribunes worden verwezen. De trainer van Pelikaan stond in het veld en gaf keurig aanwijzingen aan zijn spelers en speelde een prima wedstrijd.

  2. Wim van de Vegte schreef:

    Kan me deze reactie wel voorstellen; was een draak van een wedstrijd. Maar Genemuiden was/is nogal gehandicapt. Hadden ze ook wel trainer Van Raalte op kunnen stellen. Het is nu eenmaal geen bedrijfsvoetbal, waar je je 11-tal kunt aanvullen met Jan en Alleman. Maar de zaak is nog niet gelopen. Rechters kijken nu eenmaal op hun eigen manier naar zulk soort zaken en Pelikaan heeft een sterke advocaat. Wel jammer overigens dat de sterkte van een advocaat de doorslag kan geven ipv de spelregels/afspraken, waarmee je samen het spelletje (in dit geval voetbal) begint.

  3. van dijk schreef:

    Triest dat je op zo een manier een ronde verder moet. Dat hoort gewoon op eigen kracht te zijn. Net of het verschil maakt of die man wel of niet mee speelde

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500