Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Het weer doet een stapje terug (door John Poot)

Geplaatst op: 17 maart 2017

Na een week dat we volop van de lente konden genieten, moeten we dit weekend beduidend een stapje terug doen qua weer. Dit weekend voert de regen de boventoon, maar de meeste regen zal in de avond en nacht vallen. Het hogedrukgebied dat de laatste dagen in onze omgeving voor het mooie weer zorgde is naar het zuiden afgezakt en heeft ruimte gemaakt voor een westelijke stroming. Door slingerende fronten die van west naar oost over Nederland trekken is het bewolkt en valt er regen.

Vanavond en vannacht gaat het vanuit het westen regenen, de temperatuur zakt naar 5 graden. Morgen begint de dag bewolkt en kan er nog regen vallen. Er staat een stevige westenwind. In de loop van de middag klaart het wel wat op maar het zal niet strak blauw worden. De wind neemt in kracht af en de middagtemperatuur stijgt naar een graad of  10.

Zondag verloopt het weerbeeld bijna net zo als zaterdag. de temperatuur is in de middag wel wat hoger rond de 12 graden maar er staat een stevige zuidwester.

 

De dagen erna verloopt wisselvallig en overwegend bewolkt, vanaf dinsdag geleidelijk meer zon en droger.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500