Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Noisz en Juust doen het in het plat

Geplaatst op: 19 maart 2017

Popkoor Noisz uit Zwartsluis geeft op 25 maart een bijzonder concert in d’ Overtoom. Het publiek kan niet alleen genieten van Noisz maar ook van Juust uit Genemuiden, die deze avond haar ‘Friends’ weer meeneemt.

Een aantal nummers worden samen ten gehore worden gebracht, dus is het voor veel Noisz leden nog even zwoegen op het zingen in het dialect. De zangers van Noisz zijn afkomstig uit de brede regio rondom Zwartsluis en alleen voor de drie leden uit Genemuiden is het Geallemunigers eigen. Even wennen dus voor de andere zangers en zangeressen. Maar het is maart- dialectmaand en dus gaan ze er voor!

Heb je je al eens afgevraagd of zingen in een popkoor iets voor jou is? Kom dan vooral 25 maart eens kijken en luisteren, het koor dat op de woensdagavonden repeteert in Zwartsluis maakt graag kennis met mogelijk nieuwe leden. Het concert begint om 20.30 uur, kaartverkoop (à 5 euro, inclusief 1 consumptie) via njf@ziggo.nl, bij d’Overtoom of ‘s avonds aan de zaal. Van harte aanbevolen!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500