Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel records en vier medailles voor DEK

Geplaatst op: 20 maart 2017

Foto's Wim Kanis

35 persoonlijke records, twee clubsrecords en vier medailles. Dat was de oogst van de DEK-zwemmers tijdens deel 3 van het Minioren-Junioren Circuit in De Bestevaer.

De clubrecords waren van Hendrik Aalt de Jager op de 100 mtr. vrije slag en Naomie van der Sluis op de 400 mtr. Wisselslag. De grootste verbetering was voor Kimberley Visscher: zij verbeterde haar tijd op de 200 meter rugslag met ruim 25 seconden. Ook de verbetering van Lara Tuinman op deze afstand is het vermelden waard: 21 seconden precies.

Vrijwel alle zwemmers wisten zich op één of meer afstanden te verbeteren. De medailles: tweemaal zilver (Lennard Beens en Naomi van der Sluis en tweemaal brons (Robin van den Berg en Maritha de Jager).  De volledige uitslag van de wedstrijd is na te lezen op www.dekgenemuiden.com.
25 maart zwemt DEK in Meppel deel 6 van de Regionale 10-kamp.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500