Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

ZIN opent toch weer de deuren

Geplaatst op: 24 maart 2017

Grand Café ZIN gaat vanaf dinsdag 4 april toch weer open. Burgemeester Bilder verricht om 13.00 uur de openingshandeling. ZIN is straks een bijzondere lunchroom die wordt gerund door jonge mensen met een verstandelijke beperking.

Deze samenwerking is tot stand gekomen op initiatief van medewerkers Emma Beens en Jorieke van Ommen van Philadelphia. Zij begeleiden de medewerkers (cliënten) in het Olde Staduus en zijn samen met hen steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. De medewerkers zijn al een tijd druk in ’t Olde Staduus met het maken van heerlijke taarten- en hapjesservices, maar hoe gaaf zou het zijn om in een echt restaurant gasten te mogen voorzien van koffie/thee, verse appeltaart en lunches! Om dit te bereiken hebben Emma en Jorieke de heer Eggen, eigenaar van Grand Café ZIN, benaderd. Samen zijn zij op zoek gegaan naar de mogelijkheden. De heer Eggen heeft op zeer positieve wijze bijgedragen aan de heropening van zijn zaak.

Medewerkers van Philadelphia zijn inmiddels aan het proefdraaien. Zo hebben zij alle broodjes en salades die straks geserveerd gaan worden al een keer gemaakt en is er flink geoefend met het uitserveren van dranken, taart  en lunches. De medewerkers zijn erg enthousiast om in ZIN aan de slag te gaan.

U bent straks welkom bij Grand Café ZIN voor een kop koffie met iets lekkers, om te lunchen of  te borrelen in een ontspannen omgeving. De medewerkers werken in de bediening of in de keuken. Zij zorgen er samen met de bedrijfsleider voor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Het café is geopend op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 15.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “ZIN opent toch weer de deuren

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500