Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schade nu pas echt zichtbaar

Geplaatst op: 25 maart 2017

tekst en foto's: Erik Eenkhoorn

Gele linten, mannen in witte pakken, verkeersregelaars en een verdwaalde fotograaf: De brand van gisteravond heeft zijn sporen nagelaten in Genemuiden. Om 5 uur werd er nog een brandhaard ontdekt die is geblust door de brandweer. Terwijl de zon schijnt zijn de asbestverwijderaars en slopers druk bezig in het afgebrande pand en de huizen en straten. De werkzaamheden trekken veel bekijks. “Papa, is er iemand vermoord?” vraagt een klein meisje. Al die witte pakken vind ze erg interessant.

De planning is dat de afgezette gebieden om 18:00u. weer open zullen gaan voor verkeer. Op dit moment wordt er druk gezogen op straat. Ook de auto’s moeten gereinigd worden. Als dat gebeurd is kan de weg weer open.

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500