Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vier straten afgesloten na brand

Geplaatst op: 25 maart 2017

Foto John Poot

De opruimwerkzaamheden zijn gestart. Het doel is dat aan het einde van de dag het openbaar gebied weer schoon is en de bewoners naar hun woning terug kunnen. De uitkomsten van het asbestonderzoek, worden later op de dag bekend.

De Oosterkaai (het gedeelte voor de Binnenhaven), de Westerkaai ter hoogte van de steigers, de Achterstraat en een gedeelte van de Industriestraat zijn afgesloten.

De veiligheidsrisico’s gelden alleen binnen het afgesloten gebied rondom de Burgemeester Ten Veldestraat. Buiten het afgezette gebied zijn geen beperkingen en kunnen activiteiten normaal doorgang vinden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500