Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Volop lente (door John Poot)

Geplaatst op: 25 maart 2017

De lente heeft alle registers opengetrokken de afgelopen dagen, maar ook de komende dagen hebben we prachtig lenteweer. Alleen morgen is  er wat meer bewolking aanwezig.

Er hangt een groot hogedrukgebied boven een groot deel van Europa waarvan de kern zich boven de Britse Eilanden bevindt. Dat gebied zit stevig in het zadel waardoor we de komende dagen nog volop kunnen genieten van het lente weer.

Vandaag schijnt de zon volop. Wel kan er wat sluierbewolking overtrekken, maar daar zal de zon geen hinder van hebben. De middagtemperatuur stijgt naar een graad of 12 er waait een matige noordoostenwind. Vanavond en vannacht drijft er(lage) bewolking Nederland binnen waar we zondag ook te maken mee krijgen. De zon zullen we ook zien maar misschien niet zo uitbundig als zaterdag.

De dagen erna is er weer volop zon en zal de temperatuur elke dag wel iets hoger worden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500