Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Deel collecte naar Ons Zwemuurtje

Geplaatst op: 26 maart 2017

Van 27 maart t/m 1 april gaan in Zwartewaterland circa 120 collectanten op pad om te collecteren voor het Fonds Gehandicaptensport. 25% van de collecte-opbrengst blijft in Zwartewaterland, omdat dit bedrag terechtkomt bij Ons Zwemuurtje: een zwemvereniging voor mensen met een  verstandelijke en/of lichamelijke beperking, die veel leden heeft uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis.

En de landelijke organisatie Fonds Gehandicaptensport steunt zowel sporters  met een lichamelijke als een verstandelijke beperking. Fonds Gehandicaptensport stelt subsidies beschikbaar aan (sport)organisaties zonder winstoogmerk, voor de aanschaf van speciaal sport en spelmateriaal en realisatie van specifiek bouwtechnische aanpassingen.

De organisatie van deze collecte is in handen van:

Ad Theil voor Hasselt

Renate van Dalfsen voor Genemuiden

Zij hopen dat u met gulle hand wilt geven!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500