Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

EGSV-trio naar landelijke halve finale

Geplaatst op: 26 maart 2017

Pascalle Veenhof, Lois Lassche en Myrthe Beens plaatsen zich zaterdag voor de landelijke halve finale acrogym. Dat deden ze tijdens de Oost Nederlands Kampioenschappen Acrogym in Bergentheim. Door middel van twee voorwedstrijden wisten drie teams van EGSV zich te plaatsen voor deze wedstrijd.

In de ochtendwedstrijd was het eerst de beurt aan het E junioren trio, bestaande uit Laura Heij, Marlot Doornwaard en Zenna Eenkhoorn. Ze lieten een mooie oefening zien die werd beloond met een score van 31,80. Daarmee werden zij 12e, wat helaas niet voldoende is voor doorstroming naar de landelijke wedstrijd.

In de middagwedstrijd namen twee E senioren trio’s deel aan de ONK. Zij lieten allebei een foutloze oefening zien en dat werd dan ook gewaardeerd met twee mooie, hoge scores. Het trio bestaande uit Jayla Rook, Jodie Vermeer en Ronja Kubbenga kreeg een score van 33,10 en werd daarmee 10e. Het jonge trio Pascalle Veenhof, Lois Lassche en Myrthe Beens deed daar nog een schepje boven op en scoorden met hun vrolijke oefening een puntentotaal van 33,35 en werden daarmee heel knap 7e. In een deelnemers veld van maar liefst 35 teams is dit een bijzonder goede prestatie van beide teams die pas dit seizoen voor het eerst samen trainen.

Op het moment van schrijven is het nog onzeker of het trio Jayla, Jodie en Ronja zich geplaatst heeft voor de landelijke halve finale, het trio Pascalle, Lois en Myrthe wel en zij mochten afgelopen zaterdag ook een stapje naar voren doen bij de prijsuitreiking.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500