Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Flier en Ten Klooster in de prijzen

Geplaatst op: 26 maart 2017

Tweede prijs voor Tessa ten Klooster

Afgelopen vrijdag en zaterdag gingen Janine Flier-Breman en Tessa ten Klooster van start op wedstrijden in Emmeloord en Vollenhove. Beide dressuuramazones wisten de tweede prijs mee naar huis te nemen.

Op vrijdag ging Janine Flier-Breman met haar paard Hercules van start in Emmeloord. De combinatie ging voor de laatste keer van start in de klasse L2 en wist deze klasse mooi af te sluiten. Van de jury kreeg Flier een mooie score van 203 punten voor haar proef en won hiermee de tweede prijs. De combinatie zal vanaf nu van start gaan in de hogere klasse M1.

Tessa ten Klooster en Troy waren zaterdag succesvol tijdens een dressuurwedstrijd voor pony’s in Vollenhove. De combinatie reed haar eerste twee proeven in de klasse L2 categorie C/D/E. In de tweede proef reden ten Klooster en Troy erg fijn rond en kregen van de jury een goede score van 197 punten. Met dit resultaat schreven zij de tweede prijs op hun naam.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500