Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Uit de hand gelopen kinderspel’ vermoedelijke oorzaak brand

Geplaatst op: 27 maart 2017

De politie onderzoekt nog steeds de precieze oorzaak van de grote brand van vrijdag, maar bevestigt nu ook dat ‘uit de hand gelopen kinderspel’ de meest voor de hand liggende oorzaak is. Dat verhaal circuleert in Genemuiden al van direct na de brand. Eigenaar Dick de Lange van het in de as gelegde pand bevestigde dat ook al aan de media.

De politie doet ook vandaag onderzoek naar de precieze oorzaak. Daarbij wordt de rol onderzocht van enkele minderjarige kinderen. Uit privacyoverwegingen worden hangende dit onderzoek verder geen mededelingen gedaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500