Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Woningbouw Kamperzeedijk in 2018 van start

Geplaatst op: 27 maart 2017

Impressie van de starterswoningen.

Woningbouw aan de Kamperzeedijk gaat vermoedelijk in 2018 van start. Dan wordt begonnen met de bouw van zes starterswoningen en later volgen drie-onder-één kapwoningen en twee vrije sector woningen. Over dit plan spreken de gemeente, Dorpsbelang Kamperzeedijk en grondeigenaar Selles al sinds 2014.

Er is nu een overeenkomst tussen de partijen. De gemeente hoopt het vervolg te bespoedigen met een zogenoemde coördinatieregeling. Normaal gesproken volgen nu ruimtelijke procedures, vaststellen bestemmingsplan en het verkrijgen van de omgevingsvergunning. Inclusief mogelijke beroepen zou dat nog eens vier jaar in beslag kunnen nemen. Met een coördinatieregeling worden meerdere zaken tegelijk behandeld. Bezwaarmakers krijgen bovendien maar één keer een kans. Dit proces neemt dan maximaal een jaar in beslag.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500