Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gezocht: fotomateriaal Van der Steeg

Geplaatst op: 28 maart 2017

Van der Steeg Bouwen en Ontwikkelen bestaat dit jaar precies een eeuw. Grondlegger Van der Steeg begon honderd jaar geleden als timmerman, waarna zijn zoon Berend Jan en kleinzoon Ben het bedrijf als Bouwbedrijf B.J. van der Steeg verder uitbouwden. Ondertussen is de volgende generatie alweer in het bedrijf gekomen.

Het bedrijf zoekt voor het jubileum foto’s uit de geschiedenis van Van der Steeg. Foto’s van bouwprojecten of andere onderwerpen die gerelateerd zijn aan het bedrijf. Hoe ouder, hoe beter! Heeft u materiaal beschikbaar? Neem dan contact op met info@bjvandersteeg.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500