Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tennisvereniging neemt nieuwe minibaan in gebruik

Geplaatst op: 29 maart 2017

De winnende leden van het stoepbingospel

’t Eerste Wittien opent komende zaterdag de minibaan. Het oudste en het jongste lid van de Genemuider tennisvereniging nemen die handeling voor hun rekening.

De minibaan is gefinancierd door het Crowdfunding project van de Rabobank. Een aantal lokale ondernemers leverden een sponsorbijdrage en de vereniging haalde ook met ludieke acties geld binnen voor de baan. Zo waren er verschillende high-tea tennisavonden en konden leden oude stoeptegels kopen, waarmee ze in een soort bingospel fraaie prijzen konden winnen.

De minibaan is zeer geschikt voor de beginnende jeugdige spelers. Zij spelen met zachtere ballen op een kleinere baan, waardoor ze de tennistechniek beter aanleren. Ook banen 1 en 2 zijn volledig gerenoveerd en voorzien van nieuw kunstgras, zodat het tennispark op alle fronten gereed is voor het nieuwe seizoen. Dat begint zaterdag met een open dag. Leden van TC ’t Eerste Wittien kunnen tijdens deze dag hun spelerspas en het jaarmagazine ophalen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500