Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

College prijst brandweer én bewoners

Geplaatst op: 31 maart 2017

Burgemeester en wethouders waarderen de inzet en aanpak van de brandweer rond de brand van vorige week. Dankzij snel handelen heeft de brandweer voorkomen dat meer panden zijn verwoest, stelt het college. “Ook de manier waarop inwoners van Genemuiden zijn omgegaan met de brand en de nasleep hiervan verdient grote waardering”, schrijven burgemeester en wethouders in een verklaring.

“Wij zijn ons bewust van de impact van deze brand op de Genemuider gemeenschap. Wij bedanken  de hulpverleningsdiensten voor hun geweldige inzet en de Genemuidenaren voor het begrip, het geduld en de inzet die zij hebben getoond tijdens de brand en de dagen daarna. Van het opvangen van bewoners in ‘t Olde Staduus tot aan het spontaan regelen van het verkeer ter plekke. Ook nu de saneringswerkzaamheden in volle gang zijn, krijgen de uitvoerende bedrijven alle medewerking. Onze waardering daarvoor.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500