Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sloop panden Delan start maandag

Geplaatst op: 31 maart 2017

Komende maandag start de sloop van de panden aan de Burgemeester ten Veldestraat die vorige week aan brand ten prooi vielen. Dit betekent dat de Burg. ten Veldestraat is afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de Fabrieksstraat en Industriestraat.

Verkeer wordt omgeleid via de Oosterkaai en Pr. Beatrixstraat. Woningen en bedrijven van Burg. ten Veldestraat 1 t/m 21 blijven bereikbaar via ontsluiting door de Achterstraat. Weever Sloopwerken b.v. voert de sloopwerkzaamheden uit. De verwachting is dat het werk circa vier weken duurt.

Vrijdag werd al gewerkt aan schoonmaken van de daken in de buurt rondom de brandhaard. Vermoedelijk worden die vandaag weer vrijgegeven. Donderdag gebeurde dat al met de binnenhaven.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500