Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tebezo overgenomen door Beesder bedrijf

Geplaatst op: 31 maart 2017

Het Genemuider bedrijf Tebezo Waterbouw en Nautische dienstverlening heeft een meerderheidsbelang van haar aandelen verkocht. Samen met het bedrijf De Jong Zuurmond uit Beesd vormt zij nu een ijzersterke combinatie die de missie heeft om uit te groeien tot marktleider op het gebied van onderhoud op de Nederlandse Wegen en Vaarwegen.

“Met de aansluiting van Tebezo zijn we daarmee al heel mooi op weg”, volgens Gerrit Zuurmond, directeur van de Jong Zuurmond uit Beesd. “Op de weg zijn wij al heel sterk vertegenwoordigd en met de komst van Tebezo kunnen we ook de vaarwegen goed bedienen. Zeker op het water zien wij een groeimarkt vanwege een toenemende vraag naar vervoer over water waardoor onderhoud op het water nog belangijker zal worden. Daarom is Tebezo een hele mooie aanvulling voor ons bedrijf “

“Omdat we in groei voorzien de komende jaren zijn we nu al op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen die het water een warm hart toedragen en bij Tebezo hun carrière willen invullen. Dit is dus positief voor de werkgelegenheid in Zwartewaterland en omgeving. De dagelijkse leiding van Tebezo blijft in handen bij de huidige directie ” aldus Zuurmond.

Tebezo blijft haar hoofdvestiging vanuit Genemuiden voortzetten en heeft daarnaast vestigingen in Rotterdam en Groningen.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500