Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Natte start voor de junioren

Geplaatst op: 1 april 2017

tekst en foto's: Erik Eenkhoorn

Om 14:00u, stipt vertrok de omloop Noord West Overijssel voor de tweede keer. Na de nieuwelingen die vanmorgen 78 kilometer in de benen hadden zitten is het nu de beurt aan de junioren. De route is zo’n 120 kilometer lang en brengt de renners langs Zwartsluis, Belt-Schutsloot, Steenwijk en Sint Jansklooster. Aan deze omloop werken zo’n 50 motoren mee, onder begeleiding van de politie en ook is het Rode Kruis aanwezig voor de eventuele verzorging van de renners. Hoelaat de renners de streep aan de Oosterkaai passeren wordt in de loop van de middag meer duidelijk over.

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500