Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goud voor Bonthuis

Geplaatst op: 2 april 2017

Afgelopen zaterdag vond de play off wedstrijd voor de 6e divisie turnsters plaats in Nieuwleusen. De turnsters die zich niet direct wisten te plaatsen tijdens de voorrondes kregen hier nog een kans om een plekje in de finale te bemachtigen. EGSV deed in Nieuwleusen mee met drie turnsters!

In de categorie instap mocht Anouk Post haar oefeningen laten zien! Voor Anouk is dit haar eerste wedstrijdseizoen. Anouk turnde netjes maar wist zich helaas net niet te plaatsen voor de finale.

In de categorie Pupil 2 was Valerie Veenhof aan de beurt! Door een vervelende botbreuk in Januari was Valerie nog maar net twee weken begonnen met trainen. Tijdens de wedstrijd liet ze hele nette oefeningen zien op vloer, balk en sprong. Door een klein foutje op brug plaatste Valerie zich net niet! Maar dat ze zo snel weer op de wedstrijdvloer stond was al een prestatie op zich!

In wedstrijdronde 2 was het Martine Bonthuis die nog een kans maakte op een plaatsje in de finale. Martine was tijdens de voorronde net niet door!  Om dit goed te maken zette ze alles op alles om zo netjes mogelijk alle onderdelen te turnen. Ze behaalde hoge cijfers en stond na 3 toestellen in de top vijf! Martine mocht als laatste haar vloeroefening op muziek laten zien en deed dit vol overtuiging!
Tijdens de prijsuitreiking was het nog even spannend maar uiteindelijk mocht Martine het hoogste podium betreden! Met een gouden medaille op zak en een plekje in de finale kon EGSV terug kijken op een geslaagde dag!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500