Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters sterk in Genemuiden en Vollenhove

Geplaatst op: 2 april 2017

In het Hippisch Centrum van de Zwartewaterruiters werd afgelopen weekend een dressuurwedstrijd voor pony’s georganiseerd. Anne-jet Harms en Mirthe Bakker waren hier succesvol.  Shania van Dijk, Sylvana van Dijk en Sem Beens namen prijzen mee naar huis tijdens een Bixie wedstrijd in Vollenhove.

Op eigen bodem ging Anne-jet Harms in de klasse B categorie D van start met Buddha to Buddha. De combinatie reed twee nette proeven en kreeg van de jury 208 en 197,5 punt. Met dit resultaat won zij de tweede en de derde prijs. Mirthe Bakker zette met Larapinta een goede proef neer in de klasse L2 categorie C/D/E. De jury beloonde haar met een mooie score van 193 punten en nam hiermee de tweede prijs mee naar huis.

In Vollenhove werd een Bixie wedstrijd georganiseerd. Deze wedstrijden zijn bedoeld voor de jongste wedstrijdruiters tussen de 6 en 13 jaar. Tijdens deze Bixie leren kinderen op een speelse wijze wedstrijden rijden. Tijdens de dressuur kreeg Sem Beens met Woezel in de klasse AA categorie A/B van de jury 73 punten voor zijn proef. Met dit resultaat won hij de zesde prijs. In de klasse A categorie B/C reed Sylvana van Dijk met Thunder’s Lisa naar 80 punten en won hiermee de eerste prijs. Shania van Dijk en James Bond kregen van de jury 101 punten en namen de derde prijs mee naar huis. Alle drie de combinaties waren ook succesvol tijdens het springen. Sem Beens en Woezel kregen 30 punten in de klasse AA en behaalden hiermee de zevende prijs. Sylvana van Dijk en Thunder’s Lisa sprongen naar 31 punten in de klasse A categorie A/B en legden hiermee beslag op de derde prijs. In de klasse A categorie C/D wist Shania van Dijk met James Bond naar 34 punten en de eerste prijs te springen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500