Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Grote Singlesparty in Meppel

Geplaatst op: 4 april 2017

Op 27 mei vindt voor het eerst in Meppel een grote en gezellige Single Party plaats. Voor singles vanaf 35 jaar uit Meppel en wijde omgeving. Stichting Activiteiten Singles houdt dit soort avonden al jaren in Grolloo en is daar zeer succesvol. Tussen de 120 en 140 singels gaan daar elke maand een avond uit. Andere singles ontmoeten en lekker dansen op de sound van DJ,s 4Party die de oude disco hits draait, maar ook de hits van nu, soul, country, wat stijldansen, kortom ,voor iedereen wordt er wel iets gedraaid.

Wil men niet dansen is dat ook goed en kan men plaats nemen aan de bar of aan de tafels. Gewoon gezellig kletsen met ander singles. Het is een kans om lekker uit te gaan en om eventueel iemand te ontmoeten waar het mee klikt. Veel singles houden niet van daten e.d. en willen liever iemand op deze manier ontmoeten. Die geloven in liefde op het eerste gezicht. En dat gebeurt vaak in Grolloo : mensen vinden elkaar. Maar niet iedereen komt om een partner te zoeken, er zijn ook singles die het zelf prima voor elkaar hebben en gewoon lekker uit willen gaan in een veilige omgeving.

De avonden beginnen om 20.30 en duren tot ongeveer 01.00 uur. Meer info: 0528-373039, www.samen-actief.com of facebook: Single Party Meppel. Bij aanmelden vooraf is de entree 5 euro, aan de zaal 7,50 euro.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500