Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel kinderen zwemmen naar diploma

Geplaatst op: 5 april 2017

SONY DSC

Afgelopen zaterdag 1 april was er weer diplomazwemmen bij zwembad Bestevaer. Er werd voor zowel het A- B- als C-diploma gezwommen. De kinderen voor het A- en B- diploma hebben de reguliere zwemlessen gevolgd. Dankzij het schoolzwemmen hebben 21 kinderen het C-diploma kunnen halen. “We mogen wel stellen dat dit een groot succes is”, aldus de zwemleraren.

Alle kandidaten zijn geslaagd voor het diploma. De geslaagden voor A zijn:

Anne-greet Kamp ,Anne-rienke Mulder, Ardjan Last, Boaz Santbergen, Cornel Eikelenboom, Daan Koster, Daan Post, Eva Bredewold, Fidan nur Gurlek, Herrald Krul, Linn Erdsieck, Lisa Godefroij, Mark Diender, Matthias Fuite, Niels Smit, Noud Halfwerk, Stijn ter Wee, Tijl van Dijk, Wilbert van Asselt, Williese Opschoor.

De geslaagden voor B zijn:

Auke Raadgever, Bernedien Klomp, Bertrice Klomp, Cicil Beens, Deborah Meijwaard, Demy Hulshof, Lujain Alhusni, Lynde Doorn, Maartje Heldoorn, Mans van der Weerd, Milan van Olst, Nathan Roeten, Tim Bosch, Wybde Thijs Bakker.

De geslaagden voor C zijn:

Alyssa van Dijk, Anna Roetman, Anne-dirk Meijwaard, Cheyenne Boeve, Emmelie Beens, Evelien Haverkamp, Floorvan Dijk, Gilaya van der Stelt, Jaimy Leigh Beens, Jarnick Brouwer, Jelle ter Wee, Joan Heutink, Laurence Kroon, Lynn Vermeer, Myrése Meiresonne, Nienke Elken, Nina Nijman, Ryvano Beens, Shania Aarten, Wilco Mulder.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500