Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook Buitenbosch doet mee met ‘Piggy’

Geplaatst op: 6 april 2017

Primeur voor Nicole Brouwer: ze was donderdag de eerste klant die met het Piggy-spaarpasje incheckte bij Buitenbosch. De zaak doet vanaf nu ook mee met het online spaarsysteem van Piggy. In Genemuiden doen ook Slagerij van Ingen, d’Olde Soldoat en De Lange aan dit systeem mee.

Klanten kunnen met hetzelfde pasje punten sparen voor gratis producten. Bij Buitenbosch kunnen de klanten sparen voor bijvoorbeeld een gratis traktatietopper, Geallemuniger brokjes, een pot Affekeutien, een Maallust bierpakket of zelfs een lunchplankje bij De Kaaihof voor 2 personen.

Brouwer, vaste klant bij Buitenbosch, gaat sparen voor het lunchplankje. Ze had via Slagerij van Ingen al een Piggy-pas.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500