Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Living Water huldigt drie koorleden

Geplaatst op: 8 april 2017

Gospelgroep Living Water zette tijdens de jaarlijkse ledenvergadering Gonda Lensen, Jacqueline Brouwer en Lummy Schaapman in het zonnetje. Ze zijn alle drie 25 jaar lid van het koor. Een felicitatie en een bloemetje waard.

Living Water is zich momenteel aan het voorbereiden op een Summer Praise. Een soort sing in aan het begin van de zomer. Binnenkort hierover meer.

Hou je van zingen en lijkt het je leuk om dit in een koor te doen? Iedereen van 17 tot 50 jaar is welkom. De Gospelgroep oefent iedere donderdag in de Gereformeerde kerk aan de Jan van Arkelstraat (ivm Witte donderdag is er 13 april geen repetitieavond).

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500