Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rozijnen- en suikerbroodactie

Geplaatst op: 8 april 2017

Op dinsdag 11 april en woensdag 12 april 2017 komen de vrijwilligers van de Diaconale Werkgroep “Genemuiden helpt Oost-Europa”, weer huis-aan-huis bij de inwoners van Genemuiden langs voor de verkoop van rozijnen- en suikerbrood. Zo vlak voor de Paasdagen is het heerlijk om dergelijk lekker brood in huis te hebben.

U steunt met de aankoop verschillende diaconale projecten in Roemenië waar de werkgroep al meer dan twintig jaar actief is. Dit jaar zal er ook weer een deel van de opbrengst naar Osorhei gaan, een klein Roemeens dorpje nabij Oradea waar Ds. Visky voorgaat. Ook wordt er bijgedragen aan een project voor verstandelijk gehandicapten in de buurt van Balan.

De rozijnen- en suikerbroden kosten € 4,50 per stuk en zijn vers gebakken door Echte Bakker Groot Koerkamp uit Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500