Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jayla Rook Overijssels kampioen

Geplaatst op: 9 april 2017

Afgelopen zaterdag organiseerde de KNGU de finalewedstrijd in de 5e divisie! 5 turnsters van EGSV wisten zich tijdens de voorrondes te plaatsen voor deze wedstrijd. Nina Naberman turnde een stabiele wedstrijd wat genoeg was voor een 13e plaats in een deelnemersveld van 36 turnsters! Zenna Eenkhoorn werd in een deelnemersveld van 35 turnsters 24e! Senioren Dineke Beens en Noëlle ten Hoeve turnden hun laatste officiële KNGU wedstrijd. In een deelnemersveld van 33 turnsters werd Noëlle 26e en Dineke 13e.

Bij de pupillen kwam voor EGSV Jayla Rook in actie! Zij werd tijdens de voorronde 1e en wist ook tijdens deze wedstrijd keurige oefeningen neer te zetten. Met bijna een punt voorsprong op de nummer 2 mocht Jayla opnieuw het hoogste podium betreden! Zij mag zich in haar categorie nu Overijssels Kampioene noemen!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500