Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters sterk op eigen bodem

Geplaatst op: 9 april 2017

Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters organiseerde afgelopen weekend de laatste wedstrijd van het indoorseizoen 2016-2017. Veel leden waren succesvol op hun thuisbasis. Jenine Altena, Janine Flier-Breman en Erika Henniphof pakten prijzen tijdens hun debuut. Ook Lisanne Kanis en Louanne Eenkhoorn namen prijzen mee naar huis.

Lisanne Kanis ging met haar paard Indy van start in de klasse B. De combinatie reed twee goede proeven en werd beloond met 195,5 en 199,5 punt. Met deze prestatie won zij de derde en de eerste prijs. Jenine Altena debuteerde met haar nieuwe en nog jonge paard Imposant in de klasse B. De combinatie zette twee goede proeven neer en kreeg van de jury 192 en 198,5 punt. Met dit resultaat wist de combinatie meteen drie winstpunten en de tweede prijs mee naar huis te nemen.

In de klasse L1 ging Janine Flier-Breman van start met Harley. De combinatie reed twee sterke proeven en dit werd door de jury beloond met 200,5 en 205 punten. Hiermee ging Flier-Breman de concurrentie ruim voorbij en schreef twee maal de eerste prijs op haar naam. Met haar andere paard Hercules zette Janine Flier-Breman een mooi debuut neer in de hogere klasse M1. Haar twee proeven werden door de jury beoordeeld met 198,5 en 195,5 punt en hiermee won zij de tweede en de derde prijs.

Ook Erika Henniphof maakte een succesdebuut met haar Enouk. De combinatie reed twee mooie proeven in de klasse L2 en de jury gaf haar mooie scores van 197,5 en 193,5 punt. Met dit resultaat nam zij de tweede en de derde prijs mee naar huis.

In de hoge klasse ZZ-licht kwam Louanne Eenkhoorn aan start met Clinton. De succesvolle combinatie reed twee mooie proeven en de jury beloonde haar rijkelijk met 223,5 en 226 punten. Hiermee won zij in de eerste proef de tweede prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500