Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Skeeler- en fietsseizoen van start

Geplaatst op: 10 april 2017

Het schaatsseizoen is inmiddels al weer een paar weken ten einde. De ijzers worden weer verruild voor de wieltjes. Ook deze zomer geeft STG de Eendracht weer skeeler- en fietstrainingen voor jong en oud.

Dankzij de vrienden van Eendracht werd afgelopen zaterdag het seizoen geopend met een bezoek aan het klimbos in Apeldoorn. De jeugd werd getraind op behendigheid, lenigheid, durf en kracht. Het was een leuke dag!

Op maandag 10 april a.s. starten de trainingen. Op maandagavond wordt er skeelertraining gegeven vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur en vanaf 19.30 uur tot 20.30 uur. De jeugd tot 10 jaar is welkom op het 1e uur, de jeugd ouder dan 10 jaar is welkom op het 2e uur.

Op woensdagavond wordt er gefietst en geskeelerd. De fietstraining begint om 18.30 uur en de skeelertraining om 19.00 uur. Alle leeftijden zijn dan voor de skeelertraining welkom om 19.00 uur.

Lijkt het jou leuk om kennis te maken met het skeeleren of fietsen? Kom dan een paar keer (gratis) meetrainen en bekijk of het iets voor je is. Neem je fiets of skeelers, helm en valbescherming mee!

 

We zien je graag op onze (vernieuwde) skeelerbaan!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500