Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Startmiddag sloeproeien

Geplaatst op: 11 april 2017

Sloeproeivereniging Zwarte-Water organiseert zaterdag 22 april vanaf 15.00 uur haar vierde roeiersstartmiddag. Tijdens deze gezellige middag bij Eetcafé ’t Kraantje op Jachthaven De Kranerweerd kunnen belangstellenden kennis maken met de vereniging en de roeisport.

Het voorjaar is weer begonnen, tijd voor Sloeproeivereniging Zwarte-Water om de riemen te pakken en het water op te gaan. De roeivereniging wil dit startmoment niet ongemerkt voor bij laten gaan en nodigt daarom iedere belangstellende en de sponsoren uit voor de roeiersstartmiddag. Ben je geïnteresseerd in de roeisport of overweeg je om lid te worden, dan is de roeiersstartmiddag het ideale moment om kennis te maken met deze bijzondere sport. Na afloop is er een gezellige borrel bij het ’t Kraantje.

Opgave is niet nodig je kunt gewoon vrij inlopen en plek nemen in de roeisloep. De sloeproeivereniging heeft leden uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500