Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wandelvierdaagse zoekt dringend verkeersregelaars

Geplaatst op: 11 april 2017

De organisatie van de Wandelvierdaagse is dringend op zoek naar vrijwilligers en met name verkeersregelaars voor de avondvierdaagse. Deze vindt plaats van 12 tot en met 15 juni. “We komen echt verkeerregelaars te kort en het zou toch jammer zijn als we zo’n mooi evenement niet meer kunnen organiseren in Genemuiden”, zegt de organisatie.

Wie verkeerregelaar wil zijn tijdens de wandelvierdaagse, moet op woensdagavond 12 april naar de verplichte korte cursusavond voor verkeersregelaars. Deze avond in t’ Olde Staduus begint om 19.15 uur. Wie vrijwilliger wil zijn, kan zich melden bij tiny.hendriks@ziggo.nl. “Met de inzet van alle vrijwilligers kunnen we een gezellig en sportief jaar organiseren voor al onze wandelaars.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500