Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oranjevereniging klaar voor Koningsdag

Geplaatst op: 12 april 2017

De inloopavond van de Oranjevereniging was dinsdagavond een succes. “Voor herhaling vatbaar”, zegt voorzitter Henry van Dalfsen over de uren in d’ Overtoom waarop leden met vragen of opmerkingen konden komen. De meeste mensen kwamen voor doorgeven van adresgegevens en het ophalen van ledenkaarten.

Met nog minder dan drie weken voor de jaarlijkse grote dag is het bestuur van Oranjevereniging weer volop in voorbereiding. De krant is verspreid, de bands en acts geboekt en de laatste puntjes worden vanavond tijdens een vergadering op de i gezet. “We hebben grotendeels vastgehouden aan het programma van de afgelopen jaren. Nieuw is wel het lasergamen tijdens de middagactiviteiten”, zegt Van Dalfsen.

Die vinden traditioneel plaats tussen de middag- en avondoptocht. Hoeveel wagens daaraan meedoen, weet de voorzitter vanavond na de vergadering. “Probleem blijft dat de scholen moeite hebben om een goede bouwlocatie te vinden. Dat kunnen we helaas niet oplossen.”

Vrijwilligers blijven ook altijd welkom, maar de bestuurlijke invulling is de laatste jaren goed geregeld. Waar het in het verleden zoeken was naar nieuwe bestuurders, is er nu een stabiel bestuur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500