Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Meteen druk bij Visservicepoint

Geplaatst op: 13 april 2017

Al op de eerste openingsdag (vandaag) blijkt Visservicepoint Timmerman een schot in de roos. Rond het middaguur was het een komen en gaan in de nieuwe viswinkel, waarvan de officiële opening maandag plaatsvond.

Het servicepoint is een nieuwe tak aan het bedrijf van de Timmermannen. Zij zijn actief in zowel de visserij als de visverkoop. Twee kramen van Vishandel Timmerman staan op diverse markten in de regio. Het nieuwe Visservicepoint aan de Sisalstraat is elke donderdag geopend van 9:00 tot 18:30 uur.

Op termijn wil eigenaar Aalt Willem Timmerman in de zaak mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt inzetten.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500