Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Paasviering op Ichthus

Geplaatst op: 13 april 2017

Het begon vandaag allemaal met een heerlijk ontbijt op de Ichthus school. “Wat een fijne start van deze laatste dag voor het Paasweekend. Daarna hebben we een mooie viering in de kerk gehad met de kinderen van groep 1 t/m 8 en de oudste kinderen van het Kinderdagverblijf. Er is prachtig gezongen en gedanst door alle kinderen.”

Koning Wonderbaar was op bezoek en we leerden hoe waardevol het is om te delen met iedereen om ons heen. Delen door echt iets te geven wat een ander nodig heeft, maar ook het uitdelen van complimenten, van aandacht en warme belangstelling. De verhalen uit het leven van de Here Jezus leerden ons hoe Hij uitdeelde aan mensen. En natuurlijk hoe Hij zichzelf gaf aan het kruis zodat wij altijd bij God mogen horen. Ultieme liefde voor ons allemaal.
Alle kinderen hebben een kaart met een knuffel gekregen om zelf weer uit te delen aan een ander die het nodig heeft.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Paasviering op Ichthus

  1. Ik vondt het heel erg leuk!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500