Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

EGSV haalt veel medailles op in Zwolle

Geplaatst op: 16 april 2017

EGSV presteerde zaterdag sterk in een acrowedstrijd in Zwolle. De Genemuider vereniging kwam met veertien teams naar Zwolle. Alle teams hebben de afgelopen weken hard gewerkt om te knallen op deze wedstrijd en dat leverde vele medailles op voor EGSV.

In de ochtendwedstrijd was er een podium plaats voor Roos van Dalfsen en Roos Kattenberg. Zij werden met een keurige oefening derde in de categorie E junioren duo’s. Voor het jongste trio van de dag was er zelfs een zilveren medaille. Lieke van Dijk, Annedieke Postma en Nina Kolk werden bij de instap trio’s heel knap tweede.

In de middag wedstrijd werd het trio Lauren Landsman, Germaine van Dalfsen en Britt Visscher tweede in de categorie D junioren. In de categorie E senioren trio’s ging EGSV zelfs met twee medailles naar huis. Het trio Jayla Rook, Jodie Vermeer en Ronja Kubbenga werd derde. Het, speciaal voor deze wedstrijd bij elkaar gebrachte trio, Laura Heij, Zenna Eenkhoorn en Laureen Schurink werd zelfs heel erg knap tweede.

Tot slot mocht het trio Nina Naberman, Maaike Roetman en Chiara Eenkhoorn het podium nog betreden. Zij zetten een goede oefening neer en mochten daarom de gouden medaille mee naar huis nemen.

Ook alle andere meiden, Sarah Landsman, Alana Popa, Nina Visscher, Marit Bonthuis, Anne Lynn de Jager, Nelise Leusink, Loïs Gregoire, Emma Kleine, Maud van Dijk, Marit Borneman, Lindy van Dijk, Maran Eenkhoorn, Inge Thiele, Emma Beens, Anne Roos Olie, Marith Roetman, Diede Pleijsier, Maaike Kleine, Rosalie Vinke hebben het goed gedaan en kunnen met een goed gevoel terug kijken op deze wedstrijd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500