Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lusanna verkoopt bedden zonder verrassingen

Geplaatst op: 17 april 2017

Voor veel mensen is het een vast gegeven dat de vakantie altijd duurder uitvalt dan van tevoren gepland. Dit is vaak ook zo bij het kopen van een nieuw bed. Want bij een nieuw bed hoort ook nieuw beddengoed. En als het even kan ook een nieuw dekbed, nieuwe kussens. En dan de meerprijs voor bezorging en montage als het even tegen zit. Al met al kan dat een flinke financiële tegenvaller worden. Lusanna.nl speelt daar slim op in door haar klanten in de showroom in Hasselt nu een all-in prijs aan te bieden.

Weten waar je aan toe bent
Na het vinden van je droombed die aan al je wensen voldoet (ligt heerlijk, ziet er mooi uit, past precies binnen het budget) komen de ‘vergeten kosten’ om de hoek kijken. Daar zit niemand op te wachten.

All-in prijs met extra veel korting
Door een all-in prijs aan te bieden komt de klant niet voor verrassingen te staan. Mathijs Timmer, mede-eigenaar van Lusanna.nl: “Bij veel beddenwinkels wordt bezorging of een nieuw dekbed cadeau gedaan om de klant over de streep te trekken. Maar toch blijft de prijs hoger dan gepland.”  En dat kan anders vervolgt Mathijs: “Wij bieden in onze showroom op meer dan 20 boxsprings een ‘all-in prijs’ aan met extra veel korting. De prijs in inclusief bed, bijpassend beddengoed én bezorging en montage! Zo is de klant volledig ontzorgd en weet waar het aan toe is”.

Positieve reacties
Mathijs vertelt enthousiast dat er al veel positieve reacties op zijn gekomen. ‘Blijkbaar was hier echt behoefte aan. We willen het de klant zo makkelijk mogelijk maken en dat is met dit concept helemaal gelukt! Extra voordeel voor de klant is dat we ook nog eens snelle levertijden kunnen garanderen en dat er op alle producten CBW garantie zit’.

Meer informatie over het all-in concept van Lusanna.nl vind je op lusanna.nl/showroom.
De showroom van Lusanna is 2e Paasdag geopend van 11:00 tot en 17:00

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500