Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel Weidevol(k)

Geplaatst op: 17 april 2017

De Albert Heijn Buitendag lokte op Tweede Paasdag veel volk naar Natuurboerderij Weidevol. Ook veel Genemuidenaren namen een kijkje op de boerderij die staat op de laatste meter grondgebied van Zwartewaterland. “Vijfhonderd aanmeldingen, maar de verwachting was al dat er dan nog meer mensen zouden komen”, zegt eigenaresse Leanne Spans.

Die vertelt bezoekers over alle mogelijkheden van de boerderij die ook al vergader- of feestlocatie is af te huren. Met zicht op het Vogeleiland, de Barsbeker binnenpolder en natuurlijk de koeien van de boerderij. In de stal vergapen kinderen zich aan pasgeboren lammetjes of ze gaan op de foto met deĀ ‘knuffelkoe’. Nog leuker is misschien wel een ritje op een paard of een pony, terwijl ook de jonge kuikentjes veel bekijks lokken.

Buiten staat een standje van de Albert Heijn met paaseieren en koekjes. Een mooi gezinsuitje kortom voor het hele gezin.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500