Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bökkers in Sint Jansklooster

Geplaatst op: 19 april 2017

Bökkers speelt zaterdagavond bij het Wapen van Utrecht in Sint Jansklooster. De band staat te boek als het ‘nieuwe Normaal’. Met de boerenrock haalde de band met de roots in Salland al meerdere keren de hitlijsten.

Dat band nu naar Steenwijkerland komt, hebben fans te danken aan ‘de jongens aan de bar’, zegt eigenaar René Kuijpers van het Wapen van Utrecht. Voor de zekerheid nam hij zelf vorig jaar een kijkje bij Dicky Woodstock. “Toen zag ik dat deze band inderdaad een heel goed feestje kan bouwen”, aldus de zaaleigenaar die daarop contact opnam met Bökkers.

De band is momenteel bezig met een grote tournee langs alle zalen van Nederland. Overal ontstaat een groot feestgedruis en blijven de roepen om nog een toegift lang na galmen. Het zal in het Wapen van Utrecht niet anders zijn.

De zaal gaat zaterdag om 21.00 uur open. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500