Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groot Urker mannenkoor voor één dag

Geplaatst op: 19 april 2017

Mannelijke koorzangers opgelet:  op zaterdag 27 mei wordt op Urk een poging ondernomen om een groot mannenkoor te formeren voor de opname van een cd. De opbrengst hiervan zal geheel bestemd zijn voor een goed doel, namelijk een visserijproject van RegioOndernemers Urk van Woord en Daad.

Woord en Daad verbindt mensen over de hele wereld in hun strijd tegen armoede, vanuit Bijbels perspectief. Het visserijproject waar de opbrengst van de cd naartoe gaat, ondersteunt vissersfamilies op de Filipijnen. Zij behoren tot de armste bevolkingsgroep. Mede daardoor zijn zij ook het meest kwetsbaar voor rampen zoals de Typhoon Hayan. Met het project helpen Woord en Daad en haar lokale partnerorganisatie hen weer in de eigen voedselvoorziening te voorzien.

Wilt u deelnemen aan deze opname? Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/1500urkermannenzingen

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500