Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Peuters fietsen d’ Overtoom binnen

Geplaatst op: 20 april 2017

De Genemuider locatie van de Stichting Kinderdagcentra Zwartewaterland organiseerde afgelopen woensdag een Oranje Instuif. Kinderen van de kinderopvanggroepen van de Kwaekerties en peuterspeelgroep ’t Startblok konden samen met hun ouders of grootouders hun fiets, driewieler of loopfiets komen versieren.

De kinderen mochten zomaar de voorzaal van verenigingsgebouw d’ Overtoom binnen fietsen en daar konden ze aan de slag met de spullen die de pedagogisch medewerksters hadden klaargelegd om alle rijwielen te pimpen in Hollandse kleuren. Omdat kinderen nu eenmaal van lawaai maken houden kon er ook nog een toeter worden versierd en zo waren de kinderen na een paar uurtjes knutselen helemaal klaar voor een feestelijke Koningsdag. “We kijken terug op een geslaagde middag, waar ouders, grootouders, kinderen en pedagogisch medewerksters elkaar even op een ander moment konden ontmoeten dan tijdens de breng- en haalmomenten.”

Heeft u interesse in professionele,  goed georganiseerde kinderopvang of wilt u meer weten over het voorschoolse karakter van de peuterspeelgroep? Neem een kijkje op www.kdc-zwartewaterland.nl. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen over onze diverse opvangmogelijkheden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500