Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wedding Open Day bij De Kaaihof

Geplaatst op: 20 april 2017

De Kaaihof nodigt op 6 mei alle trouwlustige stelletjes en andere belangstellenden uit voor de Wedding Open Day. Dat evenement is de ideale kennismaking met de Genemuider trouwlocatie en alles wat verder bij een huwelijk komt kijken. Veel bedrijven werken mee aan de dag.

De Kaaihof in Genemuiden is sinds vorig jaar een officiële trouwlocatie. Mensen die in het huwelijksbootje stappen kunnen nu de hele dag bij het bedrijf terecht. Sinds vorig jaar beschikt de Kaaihof over een mooie, authentieke buitenlocatie: de Buitenhof. Zowel de hofzaal als de Buitenhof zijn op 6 mei feestelijk aangekleed, waarmee De Kaaihof stelletjes inspireert voor een perfecte invulling van de dag.

De locatie kiest voor een andere formule dan andere trouwbeurzen. In De Kaaihof geen kramen, maar een echte huwelijkssfeer waaraan veel bedrijven meewerken.  Van een bruidsfotografe tot een banketbakker, van een deejay tot een aanbieder van trouwauto’s. Zij verzorgen onder meer een doorlopende bruidsmodeshow, mini loveshoots en haar- en make-up demonstraties. Verder is er een ‘sweet & tea bar’,  een op z’n Amerikaans aangekleed buffet met taartjes, zoete lekkernijen en diverse soorten thee. De beer & winebar biedt een proeverij van biertjes en wijn, afgemaakt met een kaas- en vleesplateau. Een feestelijke dinertafel en een klassieke trouwauto maken het ‘huwelijk’ af.

Toekomstige bruidsparen die zich van tevoren via Facebook aanmelden voor de Wedding Open Day ontvangen een Wedding goodiebag en maken kans op een loveshoot van fotografe Moments in life. Stelletjes die tijdens de Open Wedding Day een optie nemen op een bruiloft krijgen een feestelijke proseccotoren cadeau.

De Wedding Open Day is van 11.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen de lunch gebruiken in de Havenkamer of op het fonkelnieuwe terras van De Kaaihof aan de binnenhaven.

Deelnemende bedrijven:
Moments in Life uit Kraggenburg: bruidsfotografie
Flamingo Media uit Sint Jansklooster: reclamebureau
De Bruidstuin uit Elburg: bruidsmode
Bloembinderij Willemijn uit Genemuiden: bruidsboeketten-/aankleding
Banketbakkerij Ekkelenkamp uit Zwartsluis: bruidstaarten, gebak en petit fours
Bitter Zoet uit Genemuiden: chocolade & snoep
Bij Sigrid uit Genemuiden: thee en handlettering
LED’s dance uit Kampen: retro DJ booth
Joëlle Artist make-up en hair uit Genemuiden: bruidsvisagie & nagels
Kim’s Styling uit Genemuiden: bruidskapsels
Klassiekrijden uit IJsselmuiden: trouwauto’s

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500