Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gerald Troost bij Tentdienst

Geplaatst op: 21 april 2017

Op zondag 30 april wordt er om 15.30 uur een tentdienst gehouden op het Havenplein. Het thema van deze bijzondere dienst is: De Koning bevrijdt! Naast veel samenzang is er ook iets bijzonders voor de kinderen. De landelijk bekende gospelzanger Gerald Troost zal optreden en het duo Dick en Hans Bosman zorgen voor de begeleiding van de samenzang.

Kapitein Aalt Fikse uit Kampen en allang geen onbekende meer in Genemuiden zal de overdenking verzorgen met als thema: de Koning bevrijdt! De organisatie van dit evenement ligt bij de Stichting Gospel Evenementen Genemuiden en het Leger des Heils.  De toegang is vrij. Voor de dekking van de onkosten zal er een collecte worden gehouden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500