Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Boudesteyn weg bij Nunspeet, DESZ kampioen

Geplaatst op: 22 april 2017

Foto Henk Kuik

DESZ pakte zaterdag onverwachts al de titel. Zelf kraakte het SVN met 8-0 (vijf keer Tom Kisjes) en concurrent Nieuwleusen kwam niet langs Vitesse Koekange. Daardoor is het feest in Zwartsluis. Een heel andere sfeer hangt er in Hasselt, waar Olympia ’28 ook niet van Oene wist te winnen. De nacompetitie is de enige strohalm voor lijfsbehoud nog.

In Nunspeet maakte Marcel Boudesteyn bekend dat hij na dit seizoen stopt bij de eersteklasser. Vanwege groei van zijn zakelijke activiteiten, zo is de uitleg. Boudesteyn traint Nunspeet sinds 2,5 jaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500