Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe nederlaag voor Sportclub

Geplaatst op: 22 april 2017

Sportclub Genemuiden deed zaterdagmiddag slechte zaken door thuis met 1-2 te verliezen van AZSV. Het zal daardoor een hele tour worden om nog een plek in de nacompetitie te bemachtigen, al verloor CSV Apeldoorn ook van Staphorst, waardoor de vierde plek nog in zicht blijft.

Genemuiden begon goed en kwam via een schitterende goal van Kavak na een kwartier op voorsprong. Toen Ten Veluwe zeven minuten later de gelijkmaker scoorde, viel Genemuiden ver terug. De ploeg speelde onmachtig, al kwamen er nog wel wat kansen. In de slotfase was het echter topschutter Van Eerden die zorgde dat AZSV de punten mee kon nemen naar de Achterhoek.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Nieuwe nederlaag voor Sportclub

  1. Sportclupper schreef:

    AUB geen vierde plaat en nacompetitie ,ik hoop dat wij daar voor bespaart blijven .Wij hebben met dit voetbal toch helemaal niks te zoeken in die derde Divisie .Laat ons mooi voetballen in deze klasse daar hebben we de handen vol aan .

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500