Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe nederlaag voor Sportclub

Geplaatst op: 22 april 2017

Sportclub Genemuiden deed zaterdagmiddag slechte zaken door thuis met 1-2 te verliezen van AZSV. Het zal daardoor een hele tour worden om nog een plek in de nacompetitie te bemachtigen, al verloor CSV Apeldoorn ook van Staphorst, waardoor de vierde plek nog in zicht blijft.

Genemuiden begon goed en kwam via een schitterende goal van Kavak na een kwartier op voorsprong. Toen Ten Veluwe zeven minuten later de gelijkmaker scoorde, viel Genemuiden ver terug. De ploeg speelde onmachtig, al kwamen er nog wel wat kansen. In de slotfase was het echter topschutter Van Eerden die zorgde dat AZSV de punten mee kon nemen naar de Achterhoek.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500