Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruutvoorn pakt ook de nummer drie

Geplaatst op: 22 april 2017

Ruutvoorn heeft de competitie besloten met een klinkende 1-3 overwinning op Vovem in Emmeloord. In een spannende wedstrijd trokken de Genemuider uiteindelijk net wat vaker aan het langste eind. Daarmee sluiten ze de competitie af op een zevende plek.

Na vier overwinningen op rij was er vorig weekend een volleybalvrij Paasweekend. De laatste thuiswedstrijd was die week ervoor al geweest en toen was er ook al aandacht geweest voor de dames die het team gaan verlaten.  Dit alles maakte het een beetje vreemd om weer een keer op pad te gaan. De motivatie om er een mooie pot van te maken was er echter niet minder om. En wederom liet Ruutvoorn van zich horen door weer de nummer 3 van de ranglijst op te rollen.

Vovem uit Emmeloord is een relatief jong team wat beschikt over behoorlijk wat power. De eerste wedstrijd van dit seizoen was ook tegen Vovem en toen maakte deze power dat het 4-0 werd voor de dames uit Emmeloord.

Afgelopen zaterdag liet Ruutvoorn echter zien dat inzicht en ervaring er ook toe doen. Het spel van de dames uit Genemuiden was net wat zorgvuldiger en er werden minder fouten gemaakt. Met een 3-1 overwinning kwam er een einde aan het seizoen, maar ook een einde aan de indrukwekkende zegereeks van de afgelopen weken. Ruutvoorn sluit hiermee de competitie af op een zevende plek. Twee maand geleden waren de dames uit Genemuiden zelfs nog even de hekkensluiter van de derde divisie, maar toen kwam er de ommekeer en bleek Ruutvoorn zelfs voor de hoger geplaatste teams niet te kloppen.

De dames en coach Gerry Smit kijken dan ook met plezier terug op dit seizoen. Voor de komende weken staan er trainingen met potentiele trainers op de agenda en dan gaat de blik dus al weer richting het nieuwe seizoen. Daarin zal Ruutvoorn het overigens moeten doen zonder Lisa Pol. Die maakte na de wedstrijd bekend dat ze komend jaar, toevalligerwijs, bij de tegenstander uit Emmeloord gaat spelen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500