Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Broers Eenkhoorn willen een survivallocatie in Genemuiden

Geplaatst op: 24 april 2017

Foto Joke Veldman

De broers Rutger en Jasper Eenkhoorn gaan zich de komende tijd inzetten om een outdoor sportlocatie te realiseren Genemuiden. De broers beoefenen survivalrun als sport, een sport die een enorme opmars doormaakt. Het is een sport die leert je grenzen te verleggen en je sterk en krachtig maakt, opgeven is geen optie. Naast het sporten zetten ze zich in voor het Nederlands Kanker Instituut (NKI). Volgende week staat er een gesprek met de gemeente Zwartewaterland gepland over een eventuele vaste locatie.

“We proberen de sport voor iedereen toegankelijk te maken. De locatie moet een beetje multifunctioneel worden voor verschillende buitensporten zoals bootcamp, obstacle en survivalrun. Ook willen we wat voor freerunnen en ninja warrior maken, verenigingen en sportscholen die eens een andere training willen geven moeten er terecht kunnen. Eerst willen we een survival/ obstaclerun organiseren voor het goede doel”, aldus de broers. “We proberen bedrijven warm te maken voor dit unieke project, ze kunnen hun naam laten verbinden aan een hindernis. De hindernis kan dan gepersonaliseerd worden, bijvoorbeeld een deurenhandel kan een hindernis in de vorm van een grote deur krijgen met zijn naam erop, een autobedrijf of bandenspeciaalzaak een autobandenhindernis. Deze hindernissen kunnen we dan later weer gebruiken op de trainingslocatie.”

Personen die mee willen denken over de soorten hindernissen, bedrijven die korting willen geven op de aanschaf van materialen of diensten beschikbaar willen stellen kunnen contact opnemen via info@survivalbrothers.nl
www.survivalbrothers.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500